Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. május 28. kedd // Emil, Csanád névnap

Fussunk együtt a Futókörök Napján!

2023. május 11., csütörtök
Május 21-én, vasárnap a Séd-völgybe várjuk a mozogni vágyókat a Futókörök Napján, mely egyben egy települések közötti verseny is lesz!

Veszprém városa először csatlakozik a Futókörök Napja programsorozathoz, melynek keretében 25 helyszínen, egyidőben rendeznek szabadidősport eseményt a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége (SZEOSZ) koordinálásában.

A május 21-én, vasárnap 9:00 és 17:00 között zajló esemény rendezését a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) vállalta fel azzal a céllal, hogy minél több mozogni vágyó embernek nyújtson jó hangulatú, aktív kikapcsolódási lehetőséget a Séd-völgyben.

Felnőttek és gyerekek, élsportolók és amatőrök is részt vehetnek a programon, vagyis bárki, aki szívesen mozog. A regisztrációkor felvett chipeknek köszönhetően a résztvevők által megtett méterek (vagyis minden megtett 800 méter) összeadódnak, így minden résztvevő hozzájárul a települések közötti versenyhez! A rendezők nem titkolt célja, hogy Veszprém városa „újoncként” az élmezőnyben végezzen!

A három legtöbb kilométert megtett futó (25.000, 15.000, 10.000 Ft értékű) vásárlási utalványt kap. A résztvevők számára frissítés biztosított lesz.

Az eredményeket folyamatosan nyomon lehet követni a szeosz.hu/futokoroknapja internetes oldalon helyszínekre lebontva, így szurkolni is lehet a minél jobb helyezés megszerzéséért.

A Futókörök Napja az Ötpróba szabadidősport program hivatalos pontszerző állomása.

Az esemény hivatalos Facebook oldala itt érhető el:

https://www.facebook.com/events/1427959248020964