Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. április 24. szerda // György névnap

Vasárnap ismét StopShop Futónap

2014. április 21., hétfő
Április 27-én, vasárnap rendezi az Intersport és Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a hagyományos Stop.Shop-Intersport Futónapot.

A STOP.SHOP Bevásárló Parkban (Veszprém, Dornyai Béla u. 4.) megrendezésre kerülő futónapra idén is várják a mozgást kedvelőket. A tavalyi évhez hasonlóan 2 km-es és 6 km-es táv közül választhatnak a résztvevők.

Regisztrálni 8:30-tól 9:15-ig lehet, a versenyek 9:40-kor kezdődnek. A Mini távra a nevezés ingyenes. A 6 km –es távon a nevezési díj 1.000 Ft/fő. Ha egy családban több fő nevez, akkor a további nevezés 500 Ft/fő. A versenyre egyéni, helyszíni nevezés van, mely a kijelölt helyen (regisztrációs sátrak) történik. Minden induló a jelentkezésnél ingyenesen megkapja a rendezvény pólóját, a beérkezésnél pedig a befutócsomaggal együtt egy tombolaszelvényt, melyet az iskolája nevével ellátott gyűjtőládába kell bedobni, így vesznek részt az iskolák közötti versenyben és a tombolasorsoláson egyaránt. Nemcsak diákok, tanárok, hanem szülők, barátok, pártoló tagok is gyarapíthatják az iskola szelvényeinek számát.

A rövidebb távon a résztvevők aránya alapján hirdetik ki a legsportosabb iskolák sorrendjét. Díjazásban részesül a legtöbb taggal résztvevő (diák, tanárok, pártoló résztvevők, szülők, ismerősök, barátok) első 3 iskola 50.000 – 30.000 – 20.000 Ft értékű Intersport vásárlási utalvánnyal. Mindenki csak egy kategóriában lehet díjazott (számára kedvezőbben)

Az esemény fővédnöke Mihalovics Péter, országgyűlési képviselő, Új Nemzedék Jövőjéért Felelős miniszteri biztos. További információk: Tóthné Stupián Anikó 30/638-7055, stupiani@gmail.com.

forrás: hajraveszprem.hu