Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. március 28. csütörtök // Gedeon névnap

A város is elismerte legjobbjainkat

2019. március 01., péntek
Négy kategóriában - Kövér Fanni, Poharánszki Anna, Máté Fanni Szabina és Gosztolai Mária - kapott díjat egyesületünk a városi sportévnyitó ünnepségen.

Veszprém legjobb sportolóit, edzőit, sportvezetői díjazta a hagyományos városi sportévnyitó ünnepségen Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata szerdán az Agórában. Porga Gyula polgármester köszöntötte a megjelenteket, méltatta a sportegyesületek tevékenységét és a legeredményesebb sportolók teljesítményét.

A 2018-as év veszprémi sportpillanatai között felidézésre kerültek a legemlékezetesebb események, köztük az I. Veszprémi Súlylökő Párbaj is. Ezúttal a legjobb háromba nem került be a VEDAC, de igazán büszkék lehetünk az eseményre, hiszen hazánk egyetlen köztéri dobóversenyét rendeztük májusban, mely a városi közgyűlésen a hónap műtárgya is lett.

A szenior korú sportolók kategóriájában ítéltek elsőként díjat a VEDAC-nak. A három versenyszámban is világbajnoki címet szerzett Gosztolai Mária lett a szeniorok között díjazott.

Az utánpótlás korú sportolók kategóriában Kövér Fanni, egyesületünk többszörös magyar bajnoka, 2018 legeredményesebb serdülő atlétája, valamint Poharánszki Anna, többszörös magyar bajnok távolugrója vehetett át díjat.

Polgármesteri különdíjban részesült Máté Fanni Szabina, magyar bajnok, junior világbajnoki résztvevő gerelyhajító, aki már a felnőttek között is negyedik helyet szerzett az országos bajnokságon.

Gratulálunk díjazott sportolóinknak és edzőiknek, Páli Viktornak, Máhl Krisztiánnak, Kungl Józsefnek és Török Krisztiánnak!