Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. április 20. szombat // Konrád, Tivadar névnap

Sok 1 % sokra megy!

2017. február 18., szombat
Segítesz idén? A tavalyi felajánlásoknak köszönhetően rekord összegű adó 1 % támogatáshoz jutott a klub, idén is szeretnénk egyéni csúcsot dönteni!

A tavalyi évben egyesületünk fennállása óta rekord összeget jelentő, 673.945 Ft összeget utalt át a NAV a szimpatizánsaink által felajánlott SZJA 1 százalékokból, amit ezúton is köszönünk!

Idén is köszönettel fogadjuk az SZJA 1 % felajánlásokat, ezzel egyidejűleg szeretnénk néhány hasznos információt is megosztani:

Minden adófizetőnek lehetősége van a személyi jövedelemadója 1 százalékát valamilyen civil szervezet, további 1 százalékát pedig egy elismert egyház, vagy kiemelt költségvetési előirányzat részére felajánlani. Az SZJA 1+1 százalékáról az adóbevallás részeként vagy az adóbevallástól függetlenül is lehet rendelkezni. Az adó 1% felajánlásakor a kiválasztott szervezet adószámának pontos megadásával jut célba az 1%-os támogatás.

Amennyiben szeretnél utánajárni, hogy mely szervezeteknek van lehetőséged felajánlani adód 1 százalékát, látogass el az ado1szazalek.com weboldalra! Természetesen itt megtalálod a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Clubot is. Amennyiben nem kötelezted el magad más szervezet felé, kérünk, hogy támogasd a VEDAC-ot!

Az elmúlt években országos szinten is folyamatosan nőt a felajánlások száma, de az adófizetők közel fele még mindig nem él felajánlási jogával, pedig a fogadó szervezeteknek ez óriási segítség tud lenni a napi tevékenységük ellátásához, céljaik megvalósításához, ráadásul egy olyan adakozási formáról van szó, ami nem kerül többletköltségbe, csupán jó szándékba és odafigyelésbe. Arról se feledkezzünk meg, hogy az egyetlen olyan tétel a befizetett adónkban, amiről szabadon rendelkezhetünk, több tízezer befogadó szervezet, rendkívül széles körű tevékenységgel várja a felajánlásokat. Biztatunk Téged is, hogy rendelkezz adód egy százalékáról!