Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. március 29. péntek // Auguszta névnap

Szavazz a 2016. év sportpillanataira!

2017. február 17., péntek
A VEDAC is a jelöltek között: az első „Szabó Ernő díj” átadására szavazhatnak a veszprémi atlétika szimpatizánsai.

Nyolcadik alkalommal ítélhetik oda a veszprémi sportbarátok a közönségdíjat, a két veszprémi sportportál összefogásával eldöntheted a sorrendet!

Nyolcadik éve választhatja meg a sportszerető veszprémi közönség az év veszprémi sportpillanatát. A szavazatokat a korábbi évekhez hasonlóan mindkét veszprémi sportportálon le lehet adni: a Hajráveszprém.hu és a Vehirsport.hu is várja az olvasói voksokat bízva abban, hogy minél több sportbarát adja le idén a szavazatát.

A szavazást 2017. február 19-én, vasárnap 16:00-kor zárják, a két portálon leadott szavazatokat összesítik, és végeredményt a február 21-i Sportévnyitó Ünnepségen hozzák nyilvánosságra!

Íme a VEDAC-os jelölt:


Május 18. Átadták az első „Szabó Ernő díjat” (VEDAC)

Május 18-án tartotta éves rendes küldött közgyűlését a VEDAC, ahol a klub elnöksége Zentai Tibornak adományozta a díjat. Az elismerést Szabóné Harlai Katalint, Szabó Ernő özvegye és Ovádi Péter, Veszprém Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője adta át.

Zentai Tibor korosztályos világversenyt is megjárt kalapácsvető sportolói pályafutásának befejezését követően támogatta egyesületét. Vállalkozása készítette az 1996-os olimpiai siker után létrehozott edzőterem erősítő gépeit, majd az edző nélkül maradt dobók felkészítését vállalta 2001 decemberétől. Tanítványaival kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el, 2015-ben az ő nevével fémjelezve dobóakadémiát alapíthatott a VEDAC, mely hosszú távon biztosíthatja a klub nemzetközi szintű eredményességét. Tanítványainak kiemelkedő eredményei, az elmúlt évtizedek kitartó munkája, szakmai tudása és az egyesülethez való hűsége miatt tartotta méltónak a VEDAC elnöksége a Szabó Ernő díjra.


Hajrá, szavazzatok!

- a Vehirsport.hu-n
- a Hajráveszprém.hu-n